Vanha nimi, uusi fokusoitu aihe

 Mutsiasema - Ruuhkavuosimutsin ruokapäivä.

  • Safkaa vauvoille soseina ja sormiruokina
  • Taapero ystävällistä ruokaa
  • Arkiruokavinkkejä
  • Viikon ruokalistoja
  • Viikon ruokaostokset hintoineen
  • Herkkuruokia viikonloppuihin

Siinä se komeilee, blogin uusi agenda: Ruokablogi joka on fokusoitu etenkin lapsiperheille.Olen aloittanut ensimmäisen blogini kirjoittamisen 12 vuotta sitten asuessani Jyväskylässä. Silloin minulla oli sekä lifestyle blogi, että ruokablogi. Mikäli en aivan väärin muista ruokablogin nimi oli Bon Appetit. Olen aina rakastanut kirjoittamista, valokuvaamista ja bloggaamista, jostakin syystä mielenkiinto lifestyle blogin pitämisestä vain hiljalleen sammui. Aivan muutama viikko sitten saunanlauteilla tajusin jotain, miksi en kirjoittaisi aiheesta mikä on minulle erittäin lähellä sydäntä? Siitä syntyi ajatus muuttaa mutsiasema ruokablogiksi.

Rakkauteni ruokaan on syntynyt jo pienenä tyttönä, kaksi vuotiaana olen kuulemma ensimmäisen kerran ilmoittanut, että minusta tulee isona kokki. Se päätös ei sitten vuosien varrella koskaan horjunut ja vuonna 2005 aloitin ravintolakokin opinnot Jyväskylän ammattiopistossa. Ravintolakokiksi valmistuin vuonna 2008.

Viime vuosina on kokin työt vaihtuneet kuitenkin kahvilantädin hommiin ja helmikuun alussa olisikin tarkoitus palata pikkuhiljaa takaisin töihin. Nyt kun ruoanlaitto on työrintamalla vähentynyt, niin kotikeittiöstä valmistuu arkiruokien lisäksi kaikenlaisia spesiaalimpia kokkauksia. Rakkaus roihuaa etenkin Itämaisten ruokien suuntaan.


Tässä ylläolevassa kuvassa komeilen minä, Iina 31 vuotias äiti ja bonusäiti. Meidän perheeseen kuuluu yhteensä seitsemän henkeä: Minun ja mieheni Pekan lisäksi miehen viisi ja kahdeksan vuotiaat pojat, minun seitsemän vuotiaat kaksostytöt, sekä meidän yhteinen seitsemän kuukauden ikäinen poika. Meillä ei kuitenkaan ole sun ja mun lapsia, vaan meidän lapset. Yhtä suurta perhettä ollaan siis kaikki ja kertaheitolla saatiinkin sitten tälläinen ihana suur-uusperhe. <3

Melkoista tempoilua onkin elämä uusperheessä ja vaikka saankin olla nyt kotona, niin työt eivät todellakaan lopu, kun nuorimmainen pitää meidät kaikki kiireisenä 😁

Tälläistä olisi siis luvassa tästä eteenpäin. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ei kommentteja