Asioita joista olen onnellinen juuri nyt

Tänään vietetään YK:n kansainvälistä Onnellisuuden päivää, eli International Day of Happiness. Päivän kunniaksi ajattelin listata asioita, joista olen itse onnellinen juuri tällä hetkellä. Haluaisin haasta myös kaikki bloggaajat kertomaan blogissaan vähintään kolme asiaa, mistä olette onnellisia juuri nyt?


TYTÖT

Tytöt tietenkin ovat ehdottomasti paras asia elämässäni ja vaikka päivät välillä ovat rankkoja, en vaihtaisi niitä mistään hinnasta. Se tunne, kun kuulee päivittäin sanat "äiti on rakas", silloin niihin huonoimpiinkin päiviin tulee auringonpaiste. Äitiys on opettanut minulle niin paljon elämästä, ennenkaikkea olen oppinut arvostamaan sitä ja etsimään niitä valonpilkkuja jokaisesta päivästä.


PARISUHDE

Tämä kulunut vuosi on opettanut minulle paljon rakkaudesta, luottamuksesta ja itsestäni. Voin sanoa, että olen tuntenut itseni rakastetuksi tämän ensimmäisen yhteisen vuoden jokaisena päivänä, myös niinä huonoimpinakin. Olen oppinut  arvostamaan itseäni ja puhumaan siitä mitä tunnen. Olen onnellinen, että olen löytänyt elämääni miehen johon rakastun päivä päivältä enemmän.


KOTI

Meidän ihana pikkuinen koti. Paikka joka on tuntunut kodilta siitä asti, kun ensi kertaa asuntoa kävin katsomassa. Kolmen naisen turvasatama, jossa lähdettiin opettelemaan uutta elämää kolmestaan. Olen kiitollinen ja onnellinen siitä, että meillä on näin ihana koti.


TYÖ JA TERVEYS

Viime syksy oli minulle todella rankka henkisesti. Paljon A:han liittyviä sairaalakäyntejä, pari kuukautta meni ihan veitsen terällä heiluen. Tuntui, että oli jotenkin jatkuva pelko siitä mitä postiluukusta kolahtaa seuraavaksi. Vasta marraskuun viimeisinä päivinä saatiin saatiin heittää lopulliset heipat stressille, kun kävimme TAYS:sissa juttelemassa neurokirurgin kanssa. Joulukuu kun saatiin kahlattua läpi, jouduin itse vuoden vaihteen jälkeen 1,5kuukauden sairaslomalle käden takia. Viikottaisia lääkärikäyntejä, tutkimuksia, ja fysioterapiaa. Olo on kyllä niin kiitollinen, kun sain palata viitisen viikkoa sitten töihin. Työpaikkaan missä tulee täyteen seitsemän vuotta parin kuukauden kuluttua.


Mistä asioista sinä olet onnellinen juuri nyt?

Ei kommentteja