Tervetuloa Mutsi-asemalle - Ketä me ollaan?

Hei sinä siellä ruudun toisella puolella ja tervetuloa lämpimästi Mutsi-asema blogiin. Kirjoittaminen on ollut minulle pitkään lähellä sydäntä ja jokunen teistä varmaan muistaakin minut jo vanhan Tukka auki blogini takaa. Mikäli olet täysin uusi lukija ajattelin aluksi esittäytyä, niin opit tuntemaan meidät hieman paremmin.Minun nimeni on Iina, olen piakkoin neljännellekymmenelle siirtyvä kaksostyttöjen äiti. Kesällä virallisesti myös nelilapsisen uusperheen jäsen, kun muutamme kimpsumme ja kampsumme miehen kotiin. Minulla itselläni on syksyllä eskarin aloittavat identtiset kaksostytöt, sekä miehellä kaksi poikaa (4 & 7 vuotiaat). Rakkausstoorimme alkoi reilu vuosi sitten, kun matchasimme Tinderissä. Jo ihan ensimmäisistä viesteistä lähtien tuli tunne, että tässä voisi olla jotain enemmänkin. Tarvittiin vain yksi lauantai-ilta, pari whatsappissa lähetettyä karvalakki kuvaa ja tämä nainen oli lopullisesti ihan myyty. Voin palata meidän rakkausstooriin ihan omassa postauksessa mikäli teitä kiinnostaa kuulla siitä enemmän? :DBlogia olen vaihtelevasti kirjoittanut jo yli kymmenen vuoden ajan. Ensimmäisen blogin aloitin asuessani ja opiskellessani Jyväskylässä. Paluumuutin kuitenkin takaisin Etelä-Pohjanmaalle vuonna 2009 ja vuonna 2010 tapasin lasteni isän jonka kanssa olimme yhdessä seitsemän vuotta. Vuonna 2013 aloin kirjoittamaan Baby on board nimistä vauvablogia tehtyäni positiivisen raskaustestin ystävänpäivänä 2013. Sen jälkeen blogin nimi on vaihtunut muutaman kerran vuosien varrella (Pikku naisia, More like me, Tukka auki). Vaikka kirjoittaminen on ollut minulle aina henkireikä,
 elämäntilanteen muuttuessa vanha blogini ei vain elvytysyrityksistä huolimatta enää herännyt henkiin. Lopuksi heräsi ajatus täysin uuden blogin aloittamisesta ja tässä sitä ollaan Mutsi-aseman äärellä.


Mikäli haluat lukea jostakin tietystä aiheesta, niin viestiä saa jättää kommenttiboxiin. Blogiin on tulossa varmasti paljon ajatuksia uusperhe-elämästä, ehkäpä kirjoittelen yleisellä tasolla myös eroamisesta, tai miltä tuntuu kun uusi kumppani tapaa lapset. Tämän kaiken syvällisemmän pohdinnan lisäksi tulossa varmasti myös paljon ihan tavallista hömppää lapsista, lastenvaatteista ja elämästä yleensä.

Seurantaan kannattaa laittaa myös meidän insta @iinahu johon päivittelen säännöllisen epäsäännöllisesti juttuja meidän arjesta ja käyhän kurkkaamassa myös miehen blogi Vispilä & jakoavain :)

2 kommenttia

 1. Miksi mutsi-asema kirjoitetaan väliviivalla? :) Ja et kai sä vasta 20 vuotta täytä, kun kerrot siirtyväsi kolmannellekymmenennelle? Siis kakskytvuotiaasta ylöspäin ollaan kolmannellakymmenennellä ja 30-vuotiaasta ylöspäin ollaan neljännelläkymmenennellä, siis eikö kuulosta kauhealta! Mutta siis kolmikymppiset elää neljättä vuosikymmentään, eli on neljännelläkymmenennellä! Kiva kun bloggaat, pidän sun tyylistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei toi on totta muuten :D Apua mähän käännyn jo neljännellekymmenenlle, oh lord (tähän epätoivoinen hymiö). En tosiaan tajunnut, että sehän on ihan väärin. Nyt varmaan iski se ikäkriisi :D Pitää korjata se oikein, kiitos huomautuksesta.

   Mä en oikeen tiedä, makustelin asiaa ja viiva tuntui hyvälle. Vaikka se ei ole pakollinen ja saisi kirjoittaa yhteenkin. Mies sen jotenkin hienosti muotoili, että "mutsiasema" yhteen kirjoitettuna tuo kuvan, että on asema missä on mutseja. Mutta Mutsi-asema viivalla viittaa siihen, että on yksi henkilö (minä) jonka asema on mutsi.

   Kiitos kommentista ja huomioista <3 Kiva, kun joku vielä kommentoi :)

   Poista